Demoduik Mola Mola 2017 - Hemmerven

Ga naar de inhoud

Demoduik Mola Mola 2017

Activiteiten > Eenmalig
 
Enkele leden van Duikcentrum Mola Mola willen op vrijdag 30 juni om 20.00 uur een demo duik verzorgen bij zwembad Het Hemmerven.
 
Duiken is een fantastische belevenis. De wereld onder water verschilt zo van de wereld boven water. Dat kan je eigenlijk pas uitleggen als iemand een keer onder water is geweest. Daarom bestaat er ook de mogelijkheid om te proeven aan het duiken middels een introductie duikles. Duiken is tevens daarom het ideale bedrijf en school uitje of kinderfeestje: het is iets waar niet veel mensen snel aan denken om te gaan doen maar waarvan iedereen achteraf zegt dat ze het geweldig vinden! Tijdens deze introductie duikles leggen wij je alles uit over duiken en over de opleidingsmogelijkheden. De proef duikles is een mooie manier om te ervaren of duiken ook iets voor jou is. De introductie duikles is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.
 
De kosten zijn € 20,00 p.p. Inschrijven voor 28 juni bij de kassa van het zwembad. Geef ook je kledingmaat, schoenmaat en e-mail adres door.
Terug naar de inhoud