Zwem4daagse 2018 - Hemmerven

Ga naar de inhoud

Zwem4daagse 2018

Zwembadnieuws > Algemeen
47ste zwemvierdaagse in Het Hemmerven!
 
Programma zwemvierdaagse van 2 t/m 6 juli 2018:
 
 
Tijdens de zwemvierdaagse kunt u banen zwemmen van 11.30 – 20.00 uur.
 
Kinderen t/m 10 jaar zwemmen 10 banen en alle ouderen 20 banen. Deelname kost € 6,00. Met je lotnummer maak je kans op een abonnement voor 2019. De hele week kunt u meedoen met de blinde pool (€ 0,50) en een quiz. Voor de kinderen is er een kleurplaat. Graag zoveel mogelijk banentellen voor uw eigen kinderen als u zelf niet zwemt. Er is n.l. een tekort aan banentellers.
 
 
Maandag 2 juli: Vanaf 15.30 uur broodbakken op het veld voor de kinderen.
  
Dinsdag 3 juli: Inschrijven kan nog vandaag. Grabbelton voor € 0,50. Een paar keer centenduiken in het ronde bad (zonder duikbril).
  
Woensdag 4 juli: vanaf 14.30 uur spelletjes voor de basisschoolkinderen en schminken. Ook kun je pannenkoeken + poffertjes kopen.
Tevens zullen er enkele kraampjes staan waar volwassenen hun eigen artikelen kunnen promoten en verkopen.
 
Donderdag 5 juli: spijkerbroek hangen + nog een spel op het veld vanaf 15.30 uur. Ook weer pannenkoeken + poffertjes te koop. Let op!!! Inleveren kleurplaat + antwoorden quiz.
 
Vrijdag 6 juli: een inhaaldag als je nog geen vier dagen gezwommen hebt.
 
Zwemmen is mogelijk tot 19.00 uur!!!
Vanaf 17.30 uur barbecue en om 19.00 uur bekendmaking prijzen blinde pool + verloting abonnement 2019. Daarna enkele ronden kienen.
Ook dit jaar houden wij een sponsoractie. Dit jaar voor de aanschaf van zonnepanelen. We hopen op veel deelnemers zowel bij het zwemmen als bij de sponsoractie!!
Na het zwemmen staat koffie/ thee of limonade klaar bij de picknicktafel.

Er worden foto’s gemaakt deze week. Wij mogen echter niet zomaar leuke foto’s plaatsen. Daar is uw toestemming voor nodig. Heeft u bezwaar om op de foto te staan of uw kind, geef dit dan door aan het personeel.
Terug naar de inhoud