Blog - Laatste Nieuws
Zwembad 't Hemmerven

Opbrengst Rabo Clubkas

Voor de eerste keer geen Rabobank fietstocht.
Dat is jammer. Het was altijd zo gezellig en bracht ook nog wat op voor de kas.
Maar de Rabobank heeft iets nieuws bedacht. De Rabo Clubkas Campagne. Wat moet je daar nu weer mee? Nou gewoon meedoen en proberen iedereen enthousiast maken. Heb je 10 stemmen dan krijg je evengoed extra geld voor de kas. Veel informatie gekregen van de Rabobank en tips hoe je je vereniging/ stichting kon promoten.
We hebben dus meegedaan en het resultaat gemerkt. We hebben geen leden dus hoe pak je het aan? Eerst naar de informatieavond en daarna met elkaar bespreken wat we gaan doen. Vermelden op de website, in de dorpskrant en op facebook. Dit was misschien toch nog niet genoeg aandacht dus besloten om een leuke groepsfoto te maken bij het zwembad. Hierbij veel gelachen en een slagzin verzonnen om erbij te zetten. En ja hoor dit sloeg aan. Facebook werd zeer veel bekeken en gedeeld.
Het resultaat was enorm. We mochten een cheque ontvangen van € 1217,62. Nooit verwacht dat we zo veel stemmen zouden krijgen.  Als doel hadden we aangegeven om de tribune op te knappen en dat gaan we zeker doen in het najaar als we met alle acties tenminste genoeg geld hebben gespaard. Zo niet dan reserveren we het geld voor dit doel. De feestelijke uitreiking was echt feestelijk. Als er een minpuntje was dan was het dat niet iedereen het podium kon zien. Na het uitreiken van de cheque hebben we alle mensen die op ons gestemd hebben via facebook, website en de dorpskranten bedankt voor hun stem. We hopen dat de Rabobank alle verenigingen en stichtingen volgend jaar weer deze kans bieden en zijn we zeker van plan om hier weer aan mee te doen. Rabo Clubkas Campagne hartelijk dank voor deze leuke mogelijkheid om wat extra’s in de kas te krijgen.

Contactgegevens

Hertog Willemweg 68
1607  CZ Venhuizen

T: 0228 – 54 16 02
E: info@hemmerven.nl
KvK: 41234418

Algemene voorwaarden

Volg ’t Hemmerven op social media:

© Copyright - Zwembad 't Hemmerven